Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anișoara Loghin face dezvăluiri: Cine este omul perfect din viața ei

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatoarea TV Anișoara Loghin, fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, a dat de înțeles în cadrul unui recent interviu că în viața ei ar exista acum "bărbatul perfect".

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Anișoara Loghin, fosta soție a ex-primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă, devenită de ceva timp prezentatoarea emisiunii de divertisment "O Seara Perfectă", nu pare să fie atinsă de morbul vedetismului.

Cel puțin asta a declarat ea în cadrul unui interviu acordat revistei Aquarelle. Anișoara Login spune că viața ei nu s-a schimbat prea mult după ce a ajuns să cunoască mai îndeaproape lumea showbiz-ului de la noi.

Vedeta TV nu pare să aibă pretenții exagerate în viața de zi cu zi: pentru a-și reîncărca bateriile, are nevoie de somn și o ieșire în natură, îi place shooppingul, însă nu este o obsesie.

Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Anișoara Loghin a vărsat o lacrimă în emisie directă: Iată cine este cauza - Video

Pentru a se simți sexy, Anișoara Loghin are nevoie de un parfum bun și o haină care să i se potrivească, iar pentru bună dispoziție este suficient să se joace cu nepoțica sa.

În concediu merge neapărat la mare. "O vară fără câteva zile la mare este o vară pierdută, pentru mine", afirmă Anișoara. Precizând însă că analizează atent ofertele pentru că nu îi place să arunce banii în vânt.

Jurnalista nu este foarte activă pe rețelele de socializare pentru că nu îi place dependența pe care o au unii oameni față de acestea. Iar faptul că i se întâmplă să fie recunoscută în stradă nu constituie un avantaj pentru ea, "pentru că am și eu momente proaste sau zile în care, pur și simplu, nu vreau să se uite toți la ceea ce am în coșul din supermarket".

Anișoara Loghin este destul de discretă în ceea ce ține de viața personală, însă a lăsat să se înțeleagă în cadrul interviului că ar exista "omul perfect" alături de care să petreacă "o seară perfectă".

"O seară perfectă se încheie și cu o cină pe măsură și un om, la fel, pe măsură", a spus prezentatoarea TV.

Totuși, fosta soție a lui Dorin Chirtoacă nu se simte pe deplin împlinită. Ca orice om, ea vrea să fie fericită. Însă pentru asta, în momentul de față, îi lipsește ceva esențial.

Întrebată ce anume îi lipsește pentru a fi fericită, Anișoara Loghin a răspuns:

"Ca cineva să-mi spună "mamă".

Fluxul de știri
0