Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șanse mari pentru tinerii din Moldova care vor să meargă în Italia

© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaRoma, Italia
Roma, Italia - Sputnik Moldova
Abonare
Tinerii moldoveni care doresc să-și facă studiile la universitatea din Roma, Italia, se vor bucura de un șir de facilități, în special reduceri de până la 50 la sută pentru taxa de studii.

CHIȘINĂU, 24 iunie – Sputnik. Tinerii din Republica Moldova își vor putea face studiile la Universitatea Link Campus din Roma, plătind doar jumătate de preț din contractul de studii.

Город Несебыр - Sputnik Moldova
Încă o țară din UE va permite moldovenilor să se angajeze oficial la muncă

Ambasada Republicii Moldova în Italia a semnat cu Link Campus University din Roma o Convenție de colaborare. Convenția prevede acordarea unor facilități studenților moldoveni care doresc să-și facă studiile la această universitate, în special, reduceri de până la 50 la sută pentru taxa de studii.

Ambasadoarea Stela Stîngaci și directorul Departamentului pentru Relații Internaționale al Universității, Alessandra Liccardo, au convenit să organizeze mai multe acțiuni de promovare a imaginii Republicii Moldova și a comunității moldovenilor din Italia.

 

Fluxul de știri
0