Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scenarii la Primăria Chișinău. Ar putea fi organizat un nou tur al alegerilor

© SputnikFadei Nagacevschi
Fadei Nagacevschi - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele zile, opinia publică și-a îndreptat atenția spre Primăria municipiului Chișinău. Asta după ce Judecătoria Chișinău, dar și Curtea de Apel nu au validat mandatul de primar al lui Andrei Năstase. Asta din motiv că aceasta ar fi făcut agitație electorală în ziua scrutinului.
Scenarii la Primăria Chișinău. Ar putea fi organizat un nou tur al alegerilor

Juristul Partidului Socialiștilor din Moldova, Fadei Nagacevschi, a descris în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik Moldova, scenariile care ar putea acum avea loc. Fie organizarea unui nou scrutin, fără participarea lui Ion Ceban și a lui Andrei Năstase, fie asigurarea interimatului până la alegerile locale generale ordinare, care urmează să aibă loc în vara anului 2019.

„Ținând cont de faptul că instanța a anulat și primul tur, dar și al doilea tur de scrutin, eu nu exclud și o altă abordare a problemei. Alegerile repetate oricum trebuie să aibă loc, iar în cadrul acestor alegeri repetate vor participa toți cei care au participat în primul tur, cu excepția lui Ion Ceban și a lui Andrei Năstase", a afirmat Fadei Nagacevschi.

 

 

 

Fluxul de știri
0