Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea în week-end în Moldova. Se va răci considerabil, vom avea temperaturi ca în martie

© Sputnik / Yana ZaharovaПасмурное небо
Пасмурное небо - Sputnik Moldova
Abonare
În unele regiuni din nordul țării se vor înregistra astăzi temperaturi ca în martie. Vremea în Moldova se va răci considerabil.

CHIȘINĂU, 23 iunie – Sputnik. Sâmbătă și duminică, vremea se va deosebi considerabil de ceea ce s-a înregistrat din punct de vedere meteorologic pe parcursul întregii săptămâni, când am avut și 33 de grade. 

Ploaie - Sputnik Moldova
Vremea în Moldova se schimbă radical: Vijelii, averse și 15 grade ziua

Meteorologii din Moldova prognozează pentru astăzi vreme posomorâtă și maxime modeste. În unele regiuni din nordul țării maxima termică va înregistra pe parcursul zilei doar 15 grade. În centrul republicii mercurul din termometre va oscila între 16 și 19 grade, iar în sudul țării: 17 —20 de grade. 

Duminică vremea nu se va deosebi esențial de ceea ce va fi sâmbătă. Totuși odată cu schimbarea direcției vântului, care va fi din sud-vest, temperatura aerului va crește față de ziua de sâmbătă cu 3 grade. Cerul va fi variabil, precipitații nu vor cădea. 

În nordul țării se vor înregistra între 18 și 21 de grade, în centru: 19-22 de grade, iar în sudul republicii: 20-23 de grade. 

Temperatura va începe să crească treptat de la începutul săptămânii viitoare. 

 

 


Fluxul de știri
0