Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce rochie a purtat Silvia Radu la nunta fiului său pe 1 iunie

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vineri, 1 iunie, fiul fostului primar interimar al Chișinăului Silvia Radu a jucat nunta într-un local de ceremonii festive din Chișinău.

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik, Nicu Goncear. Se pare că nunta fiului său Ovidiu a ajutat-o pe Silvia Radu să depășească sentimentele de tristețe după eșecul în alegerile pentru primăria Chișinău, ea simțindu-se fericită, cel puțin așa putem vedea în imaginile în care apare. 

Rochia pe care a purtat-o Silvia Radu la ceremonia festivă avea nuanțe de alb și turquoise, pentru a cadra perfect cu decorul și nuanțele coloristice ale piscinei. 

Dar și a aranjamentelor florale de la nuntă. Și se pare că nu a fost singura femeie care a ales aceste nuanțe ale rochiei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, dar și pe rețelele de socializare, Ovidiu și Corina Radu au jucat nunta pe 1 iunie, cu toate că căsătoria civilă ar fi avut loc în decembrie 2017.

Fluxul de știri
0