Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii au băgat spaima în italieni. Ce făceau aceștia este de necrezut

© Sputnik / Alexander VilfPanorama di Roma, Italia.
Panorama di Roma, Italia. - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii au băgat spaima în nordul Italiei. Au organizat mai multe grupări criminale care au pus la cale mai multe jafuri armate.

CHIȘINĂU, 23 iunie – Sputnik. Cetățeni moldoveni, împreună cu români și albanezi, au organizat în nordul Italiei trei grupări criminale, care au reușit în doar un an să organizeze aproape o sută de spargeri, tâlhării și jafuri armate. 

Crescător de oi, România - Sputnik Moldova
De necrezut, conflict major între ciobanii din Moldova și cei din Italia

Poliția italiană a arestat 23 de membri ai celor trei grupări în cadrul unei operațiuni speciale ”Vampir”, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor luni în orașele Piacenza, Milano, Brescia, Padova, Alexandria și Pavia.

Oamenii legii au stabilit că infractorii erau împărțiți în trei grupări criminale: din prima făceau parte cetățeni albanezi, din a doua moldoveni și români, iar din a treia moldoveni și kosovari. Capul celor trei grupări era un italian, care vindea lucrurile furate prin intermediul unor agenții, al căror proprietar era. 

În cadrul acestui dosar, poliția mai investighează alte 11 persoane, suspectate că au primit bunurile furate. 


Fluxul de știri
0