Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Eugenia Marin a răspuns provocării Sputnik: pentru nimic în lume nu mi-aș lepăda pământul

Abonare
Campania ”Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Republica Moldova” continuă.

Campania ”Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Republica Moldova” continuă. Eugenia Marin, cunoscută de toată lumea inclusiv și pentru faptul că este mama regretatei Doina Aldea-Teodorovici, a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova de a ne promova țara și valorile unice în lume
" Iubesc Moldova pentru că o iubesc. Avem talente excepționale. Avem costume tradiționale care pot concura în toată lumea, inclusiv ia. Sunt foarte tristă că lumea pleacă și își leapădă casele și copiii. Eu pentru nimic în lume nu mi-aș lepăda pământul. Cât e de frumoasă Moldova, dar noi mergem peste hotarele țării să vedem locuri frumoase. Avem o țară extraordinar de frumoasă, cu oameni frumoși, cu talente, savanți, oameni notorii. Mergeți la Țâpova, Codrii, Orheiul Vechi, Soroca și alte locuri minunate. Cunoașteți-vă țara", spune în mesajul său Eugenia Marin.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și Vă invităm să participați la campania lansată de Sputnik Moldova.
Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.
Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.
Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. 

 

 

Fluxul de știri
0