Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cristina Lesnic: Nu există o strategie de reintegrare a țării, aprobată de Guvern

© SputnikCristina Lesnic
Cristina Lesnic - Sputnik Moldova
Abonare
Subiectul privind reintegrarea țării este unul foarte sensibil, dar și complex în același timp.
Cristina Lesnic: Nu există o strategie de reintegrare a țării, aprobată de Guvern

Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a declarat în cadrul emisiunii "Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, moderată de Tatiana Cebotară, că nu există la momentul actual o strategie ca document de politici aprobat printr-o hotărâre de Guvern privind reintegrarea țării, însă există o comisie care se ocupă de acest subiect.

"O strategie ca document de politici aprobat printr-o hotărâre de Guvern nu există, dar există Comisia Guvernamentală pentru Reintegrarea Țării, care se întrunește cel puțin o dată în trimestru, care deja a avut loc și acum încercăm să identificăm când va avea loc următoarea ședință. Avem programul de susține a activităților de reintegrare a țării, noi acum avem mai mult o viziune. Toată lumea vorbește despre cele trei coșuri, dar iată în momentul în care vom vedea în acest an  ce se întâmplă cu exactitate, care este dinamica și vom stabili și viziunile de reintegrare a țării", spune vicepremierul pentru Reintegrare.

 

Fluxul de știri
0