Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: o persoană rănită ieri în accidentului de pe Mihai Viteazul a murit la spital

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care a fost internată ieri la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, a murit în această dimineață.

CHIȘINĂU, 22 iun — Sputnik. Femeia care a fost internată ieri în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un teribil accident de circulație, s-a stins din viață în această dimineață. Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea, medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar eforturile lor au fost zadarnice. 

Accident ДТП - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: Accident grav în Capitală - Poliția stabilește numărul victimelor - Foto

Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul celeilalte mișini implicate în accident a fost externată. Tânătul a suferit mai multe leziuni ușoare în zona capului și a feței.

Amintim că ieri, pe strada Mihai Viteazul din Capitală, s-a produs un accident grav. O mașină de model Honda s-a ciocnit cu o mașină de model Renault.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Natalia Stati, la volanul mașinii de model Honda era o femeie. La fața locului au intervenit polițiștii, ambulanța și un echipaj de descarcerare.

În ambele mașini se aflau doar șoferii care au fost internați în spital. Femeia care se afla la volanul mașinii de model Honda avea 35 de ani. Aceasta a suferit multiple traumatism pe tot corpul.

Fluxul de știri
0