Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Comentarii și pronosticuri pentru Cupa Mondială. Vezi ce spun experții după prima etapă

© Photo : Facebook / Cristian FriskCristian Frisk
Cristian Frisk - Sputnik Moldova
Abonare
Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia a început atipic. Țara gazdă a reușit un rezultat superb în partida de deschidere, iar marile favorite nu au impresionat. Ba chiar mai mult, campioana mondială în exercițiu, Germania, a debutat dezastruos în fața Mexicului. Oare de ce?
Comentarii și pronosticuri pentru Cupa Mondială. Vezi ce spun experții după prima etapă

Potrivit comentatorului sportiv Cristian Frisk, multe dintre reprezentativele favorite evoluează cu teamă și se impun la limită.

"E paradoxal ceea ce s-a întâmplat în partida de debut a Rusiei, care s-a impus de o manieră categorică cu 5-0 în fața Arabiei Saudite. Saudiții, de altfel, în partidele amicale disputate înaintea mondialului, au demonstrat rezultate bune. Cercesov vrea altceva de la echipă. Rusia se comportă diferit decât la celelalte ediții", a declarat Cristian Frisk în cadrul emisiunii Sport la Radio Sputnik.

De asemenea, experții susțin că Portugalia și Spania este, indiscutabil, cel mai frumos duel de până acum. Nu este exclus ca această ediție să ofere mari surprize, casele de pariuri nu sunt puse la încercare pentru că rezultatele neașteptate sunt înregistrate practic în fiecare zi.

 

 

Fluxul de știri
0