Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scriitoarea Ana Onica a acceptat provocarea: Moldova sunt eu

Abonare
Campania "Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Republica Moldova" continuă.

Scriitoarea Ana Onică a acceptat provocarea lansată de Sputnik Moldova, a îmbrăcat o ie și a spus cu mândrie de ce iubește Republica Moldova.

"Iubesc Moldova pentru că aici sunt rădăcinile mele. Iubesc Moldova pentru tradițiile pe care le avem. Îmi iubesc țara pentru că și eu sunt Moldova. Aici sunt copii și nepoții mei", spune scriitoarea Ana Onică.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0