Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Anna cea voinică: O fetiță nou-născută a uluit lumea cu greutatea sa neobișnuită

© Sputnik / Константин Чалабов / Trecere la banca de fotografiiАкушерка выносит новорожденного во время выписки из роддома
Акушерка выносит новорожденного во время выписки из роддома - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Primorie s-a născut o fetiță cu greutatea neobișnuit de mare, cântărind aproape șase kilograme.

CHIȘINĂU, 20 iunie — Sputnik. În Primorie s-a născut o fetiță care arată ca un bebeluș de două luni, informează RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al administrației ținutului.

Ребенок на руках - Sputnik Moldova
Societate
Grav: Numărul copiilor în Moldova, în descreștere dramatică

„În Primorie s-a născut o fetiță neobișnuită. Are greutatea de 5 580 de grame și înălțimea de 61 centimetri, ceea ce depășește considerabil indicii antropometrici medii ai nou-născuților. Specialiștii de la maternitatea nr. 1 din Vladivostok, unde o femeie de 35 de ani a adus pe lume această fetiță, spun că asemenea „bebeluși" sunt deja considerați mari și raportați la categoria „giganților", precizează instituția în comunicat.

Fetița a fost numită Anna. Potrivit medicului șef al maternității nr. 1, Vitalia Melnikova, bebelușul arată, potrivit indicilor antropometrici, ca un bebeluș de două luni.

Medicii spun că mama și fiica se simt bine, iar peste câteva zile vor pleca acasă unde le așteaptă deja fratele și sora mai mari. Ministerul Sănătății a comunicat că în Primorie în fiecare an se nasc copii cu o greutate destul de mare însă, potrivit statisticii, majoritatea sunt băieți.

Fluxul de știri
0