Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Adolescentă fenomen: Iată cine este moldoveanca care se bucură de celebritate la 14 ani

CC BY 2.0 / Tamaki Sono / 140822Микрофон на сцене
Микрофон на сцене - Sputnik Moldova
Abonare
Iuliana Beregoi a devenit idolul a sute de mii de tineri din Moldova, România, Rusia.

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Are doar 14 ani, dar a reușit să facă câți alții artiști nu reușesc să facă într-o viață. Vorbim despre moldoveanca Iuliana Beregoi care la o vârstă foarte fragedă a devenit idolul a sute de mii de copii din Moldova, România și Rusia. Cântă, dansează, este actriță și are propriul ei canal pe YouTube, care este urmărit de peste 400.000 de tineri. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adolescenta a început să posteze filmulețe pe YouTube acum doi ani, dintr-o joacă. I-a plăcut de mică să cânte. A participat la concursuri muzicale din Turcia și Rusia, iar visul ei este să cânte pe cele mai mari scene din lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La aproape 14 ani, Iuliana Beregoi a devenit idolul unei întregi generații. Iuliana a declarat în mai multe interviuri că își împarte timpul între școală, repetiții, înregistrări și concerte. A lansat până acum șapte videoclipuri și s-a filmat în primul serial de acțiune pentru copii. Și filmulețele pe care le postează pe canalul de YouTube îi ocupă o bună parte din timp. Aceasta activitatea i-a adus cea mai mare popularitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși muncește cât un om mare și își petrece anii copilăriei în lumina reflectoarelor, face ca totul să pară o joacă. Chiar dacă este mică și e la început de drum, Iuliana știe unde își dorește să ajungă. Să cânte pe marile scene internaționale, iar visele ei par să se îndeplinească unul câte unul.

 

Fluxul de știri
0