Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Expert: Năstase face o greșeală că scoate oamenii la protest

© Sputnik / Rodion ProcaВалериу Реницэ
Валериу Реницэ - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătoria Chişinău, cu sediul Centru, nu a validat mandatul lui Andrei Năstase. Hotărârea a fost pronunţată aseară, după două ore şi jumătate de deliberări.
Expert: Năstase face o greșeală că scoate oamenii la protest

Andrei Năstase a anunțat că va scoate oamenii la protest pentru a-l susține. În acest context, jurnalistul și comentatorul politic Valeriu Reniță a declarat pentru Sputnik Moldova că primarul ales, Andrei Năstase, mandatul căruia nu a fost validat de prima instanță, va face o greșeală dacă se va concentra pe proteste, întrucât este foarte greu să mai scoți oamenii în stradă.

"E greu să scoți oamenii la protest. Nu prea are rost să mizeze pe mitinguri acum. Ar fi mai bine să se concentreze pentru electorala din toamnă. Miza nu este totuși atât de mare pentru că mandatul este doar pentru câteva luni de zile. Sigur că el va folosi această situație pentru a-și face publicitate electorală", spune Reniță.

Fluxul de știri
0