Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Radio
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Psihologul Cezara Dilevschi a răspuns provocării lansate de Sputnik. De ce iubește Moldova

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Psihologul Cezara Dilevschi a acceptat provocarea lansată de Sputnik Moldova și a spus de ce iubește Moldova.

"Iubesc Moldova pentru că aici sunt părinții care mi-au dat viață, sunt prietenii și rudele mele. Nu este o stare de confort, dar aici mă simt bine. Am un vis ca autoritățile să aibă priorități cum ar fi valorile umane. Eu, tu, noi toți suntem responsabili de ceea ce se întâmplă în Moldova. Cred că e în mâinile noastre să contribuim la aceea ca viitorul nostru să fie mai bun. Mulți vor să plece, dar să nu rămânem doar cu nemulțumirea, e bine ca fiecare din noi să ne întrebăm ce putem face pentru această țară", spune Cezara Dilevschi.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0