Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Valeria Fortuna: Am îmbrăcat o frumoasă ie și spun cu mândrie că iubesc Republica Moldova

Abonare
Realizatoarea celui mai important buletin informativ al zilei de la Radio Sputnik Moldova, Valeria Fortuna, este parte a campaniei de promovare a iei, a portului popular și a dragostei de țară.

În mesajul său, jurnalista a mărturisit că își iubește țara pentru că Republica Moldova este un colț de rai cu vii, livezi şi sate frumoase pline de oameni ospitalieri și credincioși.

"Iubesc Moldova pentru că este bogată în obiceiuri strămoșești, cu inegalabilele doine şi minunatele cântece şi jocuri populare. De asemenea, iubesc bucatele noastre tradiționale, doar noi avem cele mai de suflet sărbători, cu mese întinse şi doldora de bunătăţi, cu cumetrii şi nunţi ca de poveste. Nu în ultimul rând iubesc acest petec de pământ pentru că aici m-am născut, aici am întemeiat o familie și simt că aici am un viitor", spune Valeria Fortuna.

Valeria Fortuna a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova și a menționat că pentru ea, Moldova reprezintă şi va reprezenta pentru totdeauna — acasă.

Nu ezita, îmbracă și tu o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova iar noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara. În data de 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Fluxul de știri
0