Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A urcat la volan beat și fără permis, după care a lovit cu mașina o fetiță de doar 7 ani

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat fără permis de conducere a urcat la volanul mașinii tatălui său și a lovit o fetiță de șapte ani.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Un bărbat de 22 de ani a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit o fetiță de șapte ani. Totul s-a întâmplat pe o stradă din satul Răzeni, raionul Ialoveni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetco, șoferul conducea cu viteză excesivă. La un moment dat șoferul a intrat pe trotuar și a lovit în plin fetița care se mergea cu bunica alături.

Permis de conducere - Sputnik Moldova
Societate
Ai fost prins beat la volan? – Este îngrozitor ce te așteaptă: Muncă la morgă și cimitir

În urma impactului, minora a fost transportată Centrul Mamei și al Copilului cu mai multe traumatisme. Poliția a stabilit ca bărbatul care conducea automobilului nu deținea permis de conducere, iar automobilul aparține tatălui acestuia.

Fiind supus testului de alcoolemie, s-a stabilit ca acesta avea 0,67 mg/l de alcool în aerul expirat.

Un caz similar, care a scandalizat opinia publică, s-a întâmplat în vara anului trecut. Un copil de patru luni a murit după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de o mașină. La volan era un tânăr de 18 ani, care era în stare avansată de ebrietate. Accidentul s-a produs în satul Brezoaia din Stefan Voda.

În urma mai multor accidente, autoritățile au propus să înăsprească legea ce se referă la șofatul în stare de ebrietate. Șoferii care vor urca în stare de ebrietate la volan vor rămâne fără permis de conducere pe o perioadă de patru ani, iar pentru a-l redobândi — vor fi obligați să susțină din nou examenele, să muncească în folosul comunității și să frecventeze ședințe cu psihologi și experți, contra plată. Printre prevederile documentului se mai numără munca la morgă și cimitire. 

© Photo : Inspectoratul de Poliție IaloveniMinoră lovită de un șofer beat
Minoră lovită de un șofer beat - Sputnik Moldova
Minoră lovită de un șofer beat
© Photo : Inspectoratul de Poliție IaloveniMinoră lovită de un șofer beat
Minoră lovită de un șofer beat - Sputnik Moldova
Minoră lovită de un șofer beat

Fluxul de știri
0