Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A dat de belea: Un cleptoman cu ghinion le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Capitală

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a fost reținut de polițiști - acesta fura biciclete scumpe și le vindea la un preț de nimic.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani din Capitală. Acesta este cercetat penal pentru furtul mai multor biciclete. Poliția a acumulat suficiente probe pentru a demonstra vinovăția suspectului în cel puțin două cazuri. Totodată, bărbatul este suspectat de săvârșirea altor patru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. El a spus că fura bicicletele din fața magazinelor, fiind lăsate de către proprietari fără supraveghere.

Potrivit Poliției, bicicletele erau vândute la un preț de doar câteva sute de lei, prețul real al acestora fiind de 12000 și 3500 de lei. Oamenii legii au găsit cele două biciclete și urmează să le restituie proprietarilor. Bănuitul este cercetat în stare de libertate.

Bărbatul are antecedente penale. Dacă va fi găsit vinovat el riscă o amendă de la 32 la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0