Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interpreta Angela Arseni a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova

Abonare
Interpreta de muzică populară și ușoară, Angela Arseni, a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova. A îmbrăcat o ie și ne-a mărturisit de ce iubește Moldova.

"Port ie cu mândrie și îmi iubesc țara mea, Moldova, deoarece aici am venit pe lume și aici îmi sunt rădăcinile. Noi avem cea mai frumoasă natură, cele mai frumoase melodii și cei mai harnici și receptivi oameni", spune Angela Arseni.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine:). Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0