Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încălțăminte la modă în 2018, recomandări de la designerul Irina Calancea

© SputnikIrina Calancea
Irina Calancea - Sputnik Moldova
Abonare
Orice femeie și-ar dori să aibă zeci de perechi de pantofi, mai mult decât atât, să aibă modele unice.
Încălțăminte la modă în 2018, recomandări de la designerul Irina Calancea

Designerii de încălțăminte sunt cei care-ți pot oferi pantofii sau sandalele visurilor tale. Irina Calancea este omul care te poate încălța exact cu perechea de pantofi pe care ai visat-o.

De mai mulți ani această tânără plină de energie a creat perechi de încălțăminte pentru moldoveni, dar și pentru oameni din afara țării. Acum s-a mutat la București, însă rămâne fidelă și clienților din Republica Moldova. Invitată în cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Irina Calancea, ne-a spus că printre clienții săi sunt și multe persoane publice care au ales în repetate rânduri să poarte încălțămintea creată de ea.

Creatoarea de pantofi Irina Calancea spune că nu trebui să alergăm după tendințele în modă, dar să punem accentul pe confort.

Mai multe detalii despre activitatea unuia dintre puținii designeri de încălțăminte de la noi, despre prețul încălțămintei făcute la comandă aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0