Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A murit cunoscutul regizor rus Stanislav Govoruhin

© Sputnik / Ekaterina Chesnokowa / Accesați arhiva multimediaРежиссер Станислав Говорухин
Режиссер Станислав Говорухин - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vestea despre moartea renumitului regizor a fost anunțată de spicherul Dumei de Stat, Veaceslav Volodin.

CHIȘINĂU, 14 iunie — Sputnik. A decedat Stanislav Govoruhin, a comunicat spicherul Dumei de Stat, Veaceslav Volodin. Informația a fost transmisă de RIA Novosti.

Stanislav Govoruhin, Artist al Poporului din Federația Rusă, este un reputat actor, scenarist și regizor de film. Printre producțiile cinematografice pe care le-a semnat sunt: „Verticala", „Locul întâlnirii nu poate fi schimbat", „Pirații secolului XX", „În căutarea căpitanului Grant", „Zece negri mititei", „Binecuvântați femeia" și multe altele.

Govoruhin a participat activ la viața politică a Federației Ruse, fiind membru al partidului „Edinaia Rossia". În anul 2000 a candidat la funcția de președinte al țării.

Pe 13 iunie starea sănătății lui Stanislav Govoruhin s-a înrăutățit, iar unele medii de informare au comunicat că regizorul a fost spitalizat de urgență.

Fluxul de știri
0