Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În exclusivitate de la Moscova - Ultimele pregătiri pentru Campionatul Mondial de Fotbal

© Sputnik / Miroslav RotariDumitru Chitoroagă
Dumitru Chitoroagă - Sputnik Moldova
Abonare
Agitație mare la Moscova. Au mai rămas ore numărate până la deschiderea finalelor Campionatului Mondial de Fotbal. Străzile metropolei ruse au fost luate cu asalt de microbiști.
Exclusiv de la Moscova - Ultimele pregătiri pentru finala Cupei Mondiale la Fotbal

Aflat la Moscova pentru a asista la acest eveniment, jurnalistul Sputnik Moldova Dumitru Chitoroagă a relatat în emisie directă despre atmosfera care domnește în capitala rusă cu câteva ore înainte de deschiderea marelui eveniment.

„Este agitație foarte mare la Moscova, luând în considerație și faptul că este prima ediție a Cupei Mondiale organizată de Rusia. Este arhiplin de turiști. Au fost organizate mai multe Fan Zone în centrul Moscovei. Una dintre ele se află chiar în apropierea stadionului unde va avea loc festivitatea de deschidere", a relatat Dumitru Chitoroagă pentru Sputnik Moldova.

Meciul de deschidere se va juca între naționalele Federației Ruse și a Arabiei Saudite. Cine sunt favoritele, aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0