Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un elicopter din România a survolat capitala Republicii Moldova – Video - Foto

Abonare
În dimineața zilei de miercuri, un elicopter din România a zburat deasupra Chișinăului și chiar a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat printr-un comunicat de presă că ieri dimineața a avut loc o intervenție aero-medicală efectuată de un echipaj SMURD Iași, pentru transportarea la București a unui copil în vârstă de șase luni.

Potrivit IGSU, copilașul a fost diagnosticat cu insuficiență hepatică acută și se află în stare stabilă. Elicopterul a aterizat pe stadionul "Dinamo" din municipiul Chișinău. Pacientul a fost preluat de la Spitalul Clinic Republican din Capitală și transportat în siguranță de către medicii și paramedicii echipajului aerian SMURD la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii "Maria Sklodowska Curie" din Bucurști, pentru ulterioare intervenții medicale.

Aceasta este a opta intervenție aero-medicală SMURD realizată pe teritoriul Republicii Moldova de la începutul anului 2018.

Fluxul de știri
0