Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce i-a urat Dodon președintelui rus cu ocazia deschiderii Campionatului Mondial de Fotbal

© пресс-служба президента РМПрезидент Молдовы пожелал Владимиру Путину успешного проведения ЧМ-2018
Президент Молдовы пожелал Владимиру Путину успешного проведения ЧМ-2018 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Igor Dodon se află într-o vizită de lucru în Rusia, la invitația președintelui rus Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a urat succes președintelui Rusiei, dorindu-i ca această importantă competiție — Campionatului Mondial de Fotbal să se desfășoare cu succes.

Președintele Republicii Moldova se află într-o vizită oficială la Moscova la invitația președintelui Rusiei. El va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal.

”Înainte de începerea Campionatului Mondial de Fotbal i-am urat președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, ca acest Campionat Mondial de Fotbal să se desfășoare cu succes, iar echipa națională a Rusiei să aibă o prestație bună”, a declarat Dodon.

Astăzi, pe stadionul ”Lujniki”, va avea loc ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal după care echipa gazdă va juca primul meci cu echipa Arabiei Saudite.

Fluxul de știri
0