Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

MAE al Rusiei: SUA impune sancțiuni în ajunul marilor sărbători naționale

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaLe ministère russe des Affaires étrangères
Le ministère russe des Affaires étrangères - Sputnik Moldova
Abonare
Instituția de politică externă de la Moscova a observat că Washingtonul adoptă noi măsuri restrictive nu oricum, ci cu anumite ocazii.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Rusia a observat că noile sancțiuni au fost adoptate de SUA în ajunul principalelor sărbători naționale, subliniază într-un comentariu departamentul comunicare și presă al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, în contextul noile măsuri restrictive impuse de SUA.

"Desigur, am atras atenția asupra faptului că adoptarea ultimelor, celor mai extinse sancțiuni antirusești ale Washingtonului, a avut loc în ajunul marilor noastre sărbători naționale — Ziua Victoriei și Ziua Rusiei. Vom reține acest lucru", menționează ministerul în comentariu.

Luni, 11 iunie, ministrul Finanțelor al SUA, Steven Mnuchin, a anunțat că cinci companii în domeniul IT și trei persoane fizice au fost incluse în lista sancțiuni, pentru că ar reprezenta o amenințare pentru securitatea SUA și partenerilor lor.

Fluxul de știri
0