Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Rusia promite un adevărat spectacol la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal

© SputnikAlexandru Guzun
Alexandru Guzun - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul fotbalist internațional moldovean Alexandru Guzun consideră că Rusia a avut o pregătire de invidiat pentru actuala ediție a Campionatului Mondial la fotbal.
Rusia promite un spectacol la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal

Cu un buget de aproximativ 7 miliarde de dolari, Rusia promite un eveniment senzațional, organizarea fiind la cel mai înalt nivel, atât în ceea ce privește infrastructura, cât nivelul serviciilor prestate.

Alexandru Guzun afirmă că organizatorii au demonstrat, ca și în cazul Olimpiadei de la Soci, că Rusia are un potențial enorm de organizarea unor competiții de nivel internațional. Meciurile din cadrul Cupei Mondiale 2018 se vor disputa pe 12 stadioane din 11 orașe și acest fapt demonstrează ca Rusia a depășit faza unor dificultăți în construcția unei infrastructuri adecvate și stadioane adaptabile la cerințele FIFA și UEFA.

Referitor la prestația reprezentativei de fotbal a Rusiei, fostul fotbalist Alexandru Guzun a declarat în studioul radio Sputnik Moldova că echipa de fotbal a Rusiei nu este printre favorite la acest campionat mondial.

Fluxul de știri
0