Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzele nu vor mai circula spre cartierul Telecentru

© Sputnik / Евгений ПанасенкоTransport Public
Transport Public - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Capitalei instituie o linie temporară de autobuz care va circula spre cartierul Telecentru din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Din 14 iunie și până pe 25 august, o linie temporară de autobuz va asigura conexiunea între sectorul Centru și cartierul Telecentru al Capitalei.

Raid poliție vs taximetriști - Sputnik Moldova
Societate
Gata cu mașinile de taxi parcate haotic. Ce pune la cale Primăria Chișinău și Poliția

Aceasta este instituită din cauza lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada București. În această perioadă, troleibuzele nu vor ajunge în cartierul Telecentru.

Linia de autobuz „Centru — Telecentru" va avea următorul itinerar:

Strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică Ștefan cel Mare) — Alexandru Mateevici — Vasile Alecsandri — Șoseaua Hâncești — strada Miorița — Gheorghe Asachi — Vasile Alecsandri — Alexandru Mateevici — Mihai Eminescu — bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt — Mitropolit Bănulescu-Bodoni.

Pe această linie vor circula patru unități de transport, la un interval de zece minute, de la ora 06:00 și până la ora 21:50, iar costul călătoriei va fi de trei lei.

În perioada 14 iunie — 25 august, circulația rutieră pe strada București va fi închisă în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și strada Pușkin. Linia de troleibuz Nr.3 va fi suspendată.

Itinerarul troleibuzului Nr.2 se va modifica astfel: de la strada Gheorghe Asachi troleibuzele vor circula pe strada Pan Halippa, Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Emisiunea ” Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Serafim Urechean>>>

Liniile de troleibuz Nr.10 și Nr.24 vor fi scurtate până la strada 31 August.

Fluxul de știri
0