Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gutiera Prodan s-a îmbrăcat în ie și a spus cu mândrie de ce iubește Moldova

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Producătoarea emisiunii Sputnik Matinal, Gutiera Prodan, a răspuns provocării de a se îmbrăca în ie și a spune cu mândrie de ce iubește Moldova.

Ne-a mărturisit că e îndrăgostită de Moldova, iar ie poartă destul de des, are câteva în garderoba sa și le poartă cu mândrie oriunde și oricând. Spune că își iubește țara pentru că aici îi este familia și a trăit clipe minuate alături oamenii dragi.

”Aici, în Moldova, am înțeles ce este bine și rău. Am învățat cum să mă bucur de ciripitul păsărilor, am văzut pentru prima dată cum este curățat un izvor. Am înțeles cât de frumoasă este viața și că trebuie prețuită fiecare clipă” spune Gutiera Prodan.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine:). Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0