Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce au făcut doi tineri astăzi, la Ciocana

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri au fost reținuți de polițiștii de la Ciocana după ce și-au făcut de cap în această dimineață.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Doi tineri de 19 şi 25 de ani, originari din municipiul Chișinău și din Ceadâr-Lunga, au fost reținuți de polițiști în această dimineață. Ei sunt cercetați penal pentru furt.

În urma perchezițiilor efectuate în automobilul Dacia Logan, în care se aflau aceștia, polițiștii au depistat trei baterii auto. În cadrul audierilor, tinerii și-au recunoscut vina și au declarat că au furat bateriile de la trei automobile din sectorul Ciocana și intenționau să le vândă.

Potrivit oamenilor legii, suspecții sunt cercetați în libertate. Totodată, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lor în alte cazuri similare săvârşite în Capitală.

Pentru ceea ce au făcut, tinerii riscă o amendă de la 32 500 la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, Poliţia Capitalei atenţionează proprietarii de automobile să doteze automobilele cu sisteme de alarmă pentru a preveni comiterea unor asemenea infracţiuni.

Fluxul de știri
0