Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De multe ori, în politică, femeile preiau comportamentul bărbaților

© SputnikCatinca Mardarovici
Catinca Mardarovici - Sputnik Moldova
Abonare
Catinca Mardarovici este una dintre cele mai aprinse luptătoare care pledează pentru egalitatea în drepturi între femei și bărbați.
Despre femeile în politică: La partid trebuie să mergi mult prin glod!

Directoarea executivă a Clubului Politic al Femeilor 50/50, Catinca Mardarovici, a vorbit în cadrul emisiunii Sputnik Matinal despre provocările pe care ar trebui să le facă față o femeie ce a decis să facă politică.

"Nimeni nu a demonstrat că soluțiile propuse de bărbați sunt mai bune sau mai rele decât cele lansate de femei. Trebuie să fim uniți, astfel va avea de câștigat întreaga societate. Nu este un beneficiu doar pentru femei. Este un beneficiu pentru toți", a declarat Catinca Mardarovici.Mai mult decât atât, interlocutoarea afirmă că "femeile, fiind foarte puține în politică, de multe ori, pentru a se simți confortabil printre politicienii bărbați, preiau comportamentul bărbaților".

Cum Catinca Mardarovici le încurajează pe femei să devină puternice? Există standarde pentru o femeie sau un bărbat în politică? Aceste și multe alte detalii le aflați în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0