Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Valentina Buliga: Cea mai mare bogăție a mea este familia

© SputnikValentina Buliga
Valentina Buliga - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru o femeie de succes nu este uşor să se afirme şi să îmbine perfect cariera cu viaţa de familie. De fiecare dată are nevoie de o doză dublă de putere, curaj, responsabilitate şi un bagaj mare de argumente pentru a munci într-un mediu dominant de bărbaţi.
Valentina Buliga: Cea mai mare bogăție a mea este familia

Deputata Valentina Buliga este exemplu de verticalitate şi perseverenţă.  În cadrul emisiunii Sputnik Matinal ea a mărturisit că datorită valorilor care sunt împărtășite în familia sa a reușit să stabilească un echilibru între viaţa personală şi profesională.

"Eu și soțul meu avem împreună 38 de ani de căsătorie. Sunt o soție bună, mamă și bunică și le reusesc pe toate cu ajutorul familiei mele. Elementele importante în familia noastră sunt sprijinul, înțelegerea și suportul. Eu sunt fericită în sânul familei mele, este cea mai mare bogăție a mea și o iubesc nespus de mult. Viața este cu provocări, dar atunci când este dragoste și înțelegere le poți trece cu ușurință. Familiei mele îi doresc să fie sănătoasă, împlinită, iar toți membrii ei să-și realizeze visele și să obțină succes în serviciu", povestește deputata.

În același timp Valentina Buliga a înțeles pe parcursul anilor că respectul, înțelegerea, atitiudinea, grija reciprocă, cedarea și comunicarea sunt elementele cheie care mențin o familie trainică. Interlocutoarea afirmă că dragostea, lipsa unui interes material și greutățile financiare prin care au trecut cu soțul i-au făcut mai puternici. S-au întîlnit pentru prima oară în autobuzul Fălești-Horei și de atunci a rămas îndrăgostită de acel bărbat înalt cu ochii albaștri.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0