Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cât de repede poți scăpa de kilogramele în plus

© Photo : Revista Tango / Paul BuciutaCristian Mărgărit
Cristian Mărgărit - Sputnik Moldova
Abonare
Când ai kilograme în plus îți dorești să scapi de ele cât mai repede, dacă s-ar putea, chiar peste noapte. Însă nu întotdeauna metodele de slăbit rapid sunt și sănătoase.
Cât de repede poți scăpa de kilogramele în plus

Jurnalista Roberta Dumitriu a discutat cu nutriționistul român Cristian Mărgărit, cel care are o activitate de promovare a stilului de viaţă sănătos începută încă din anul 2001 și este o voce autoritară în domeniu, despre modul în care dietele miraculoase ne afectează sănătatea și cum putem slăbi sănătos.

Potrivit lui Cristian Mărgărit, "dacă ni se spune din start că vom slăbi 5 sau 10 kilograme, fără a ști cine suntem noi și ce metabolism avem, este clar că această dietă nu poate fi utilă. Sunt programe care ne pot ajuta să slăbim repede, dar asta nu înseamnă că aceste programe sunt și sănătoase."

Nutriționistul spune că ar fi bine și sănătos să slăbim 500 de grame sau un kilogram pe săptămână.

Cristian Mărgărit afirmă că cei care se gândesc că a fi slab înseamnă a fii și sănătos, greșesc. Mai multe detalii despre modul în care puteți slăbi sănătos aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0