Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Le-au trebuit bani și au găsit soluția: Vezi ce au făcut patru indivizi în plină stradă

Abonare
Câțiva tineri au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi atacat o fată în Capitală.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Patru indivizi au atacat o tânără în plină stradă, deposedând-o de geanta în care se aflau bunuri de peste 40 de mii de lei.

Paris, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Moldovenii, hoți de lux în Franța. Vezi ce au făcut

Suspecții sunt doi indivizi cu vârstele de 21 ani și 22 ani, originari din raioanele Anenii Noi și Ialoveni și complicii acestora — o tânără în vârstă de 24 ani și un tânăr în vârstă de 18 ani.

Victima, în vârstă de 19 ani, a fost jefuită în dimineața zilei de 4 iunie, în sectorul Botanica, municipiul Chișinău. Bănuiții au atacat tânăra în timp ce aceasta se mergea spre casă.

Agresorii i-au sustras în mod deschis geanta în care se aflau două telefoane mobile de model iPhone, bani și alte bunuri materiale, cauzându-i victimei un prejudiciu de peste 40 de mii de lei.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, bănuiții şi-au recunoscut vinovăția, motivând că au comis infracțiunea din lipsă de bani. Anterior, aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Rușinos: Un tânăr a furat o mașină pentru a se da mare în fața iubitei>>>

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la cinci până la șapte ani.

Fluxul de știri
0