Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Despre muzică, cu interpreta din Moldova care seamănă izbitor cu artista Slava din Rusia

© SputnikRoxana
Roxana - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă multă lume consideră că seamănă izbitor cu interpreta Slava din Federația Rusă, ea are o altă părere.
Despre muzică, cu interpreta de la noi care seamănă izbitor cu artista Slava din Rusia

Interpreta de muzică ușoară din țara noastră, Roxana, despre care se spune că ar seamăna foarte mult cu artista Slava din Rusia, a declarat în cadrul emisiunii Sputnik Matinal că ar avea doar unele trăsături comune, sesizate de public.

"Suntem doi oameni diferiți, deși ar exista o anumită asemănarea. O admir pe Slava pentru ceea ce face în muzică, este o adevărată artistă", spune Roxana.

Interpreta a povestit cu drag cum a început colaborarea sa cu interpretul Serj Kuzenkoff, cu care a interpretat recent în duet piesa "Fata noastră".

"Suntem la a treaia colaborare cu Serj Kuzenkoff și avem un program variat. Foarte multă lume vorbește că suntem împreună, iar alții cred că noi am divorțat și cuplul s-a destrămat, ceea ce este un neadevăr. Noi avem o colaborare frumoasă care durează de aproximativ șapte ani. Eu cred că în momentul în care formezi un duet, trebuie să predomine armonia între persoanele implicate în procesul de creație. Eu sunt norocoasă în acest sens", a spus Roxana.

Totodată interpreta a povestit că piesa "Suflet de femeie", realizată în colaboarare cu Tatiana Heghea și Cătălin Botezatu, a acumulat multe vizualizări pe YouTube.

"Am împărțit responsabilitățile, iar într-un final a fost un rezultat bun. Piesa transmite un mesaj care le sensibilizează pe femei, în mod special", a declarat interpreta.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0