Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu de proporții în Capitală: Locuitorii unui bloc, evacuați - Video

© Photo : IGSUIncendiu în sectorul Buiucani al Capitalei
Incendiu în sectorul Buiucani al Capitalei - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii unui bloc din Capitală au fost evacuați, după ce a izbucnit un incendiu în sectorul Buiucani al Capitalei - a fost nevoie de intervenția a opt autospeciale pentru a stinge flăcările.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Un incendiu de proporții a izbucnit în această noapte pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei. Pompierii au fost alertați la ora 2:27.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru a stinge flăcările a fost nevoie de intervenția a opt autospeciale, inclusiv o autoscară. Acoperișul de 100 de m2 a unui local a fost cuprins de flăcări și a existat riscul extinderii focului asupra unui bloc cu două etaje.

Salvatorii au evacuat de urgență locuitorii blocului. Totodată, pompierii au scos din clădirea cuprinsă de flăcări o butelie cu gaz care risca să explodeze în orice moment.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Pompierii au luptat cu flăcările preț de câteva ore. Incendiul a fost localizat la ora 03:43 și a fost stins complet la ora 6:25.

Oamenii legii urmează să stabilească la Laboratorul Experimental Anti-incendiar cauza producerii incendiului. 

Fluxul de știri
0