Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Coliziune între două ambarcațiuni pe Volga: 11 persoane au decedat

© Пресс-служба ГУ МЧС России по Вологодской области / Accesați arhiva multimediaКрушение катамарана в Волгограде
Крушение катамарана в Волгограде - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 22:00, pe râul Volga, în apropiere de orașul Volgograd, a avut loc o coliziune între un remorcher cu două șlepuri și o navă de agrement, soldată cu victime umane.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Corpul neînsuflețit al ultimului pasager dat dispărut, de pe nava de agrement, a fost scos din apă și, odată cu aceasta, operațiunile de salvare și căutare au fost încetate, au anunțat responsabili din cadrul serviciului pentru situații excepționale din regiune, care sunt citați de RIA Novosti.

Salvatorii au precizat că ultimul cadavru scos din apă este al unei femei, iar numărul total al celor morți a ajuns la 11.

Tragicul accident de pe Volga a avut loc în apropiere de orașul Volgograd. În nava de agrement de mici dimensiuni, care avea doar 12 locuri, erau 16 pasageri. În urma coliziunii, cu remorcherul cu două șlepuri, mica navă de agrement s-a răsturnat.

Autoritățile au constatat că remorcherul circula legal, fără a devia de la traseul prestabilit. În acest caz, a fost inițiată o cercetare penală.

Fluxul de știri
0