Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Ucisă și îngropată în grădină - Cazul de la Criuleni

© Pixabay / PavlofoxPumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat este suspectat că și-ar fi omorât fosta concubină.

CHIȘINĂU, 11 iun — Sputnik. Un bărbat de 48 de ani din satul Bălăbănești, raionul Criuleni a fost reținut de polițiști și plasat în arestat preventiv. Acesta este principalul suspect în cazul omorului fostei sale concubine. În data de 1 iunie, o prietenă a femeii decedate a anunțat poliția. Aceasta le-a spus oamenilor legii că prietena acesteia a dispărut fără urmă și de două zile nu răspunde la telefon.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Moarte groaznică lângă Chișinău: Poliția spune că e suicid, iar rudele – omor

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori, s-a stabilit că femeia a mers, în noaptea de 30 spre 31 mai, la domiciliul fostului concubin. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul a agresat-o fizic pe femeie cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia. Pentru a ascunde fapta, bărbatul a săpat o groapă în grădină și, în noaptea de 1 iunie, a îngropat trupul femeii, iar hainele și telefonul au fost incendiate.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate în gospodăria concubinului, polițiștii au găsit cadavrul femeii îngropat în grădină. În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Centrul de Medicină Legală din Criuleni pentru efectuarea autopsiei. Suspectul este arestat pentru 30 zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0