Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Fotbal pentru prietenie 2018" - Iată ce program vor avea astăzi sportivii noștri

© Sputnik / Miroslav RotariDumitru Chitoroagă
Dumitru Chitoroagă - Sputnik Moldova
Abonare
Valentin Carp și Nicolae Sulă sunt ambasadorii Campionatului Mondial de Fotbal care vor reprezenta țara noastră în cadrul proiectului internațional pentru copii "Fotbal pentru prietenie". Aceștia au ajuns deja la Moscova și se pare că vor avea un program destul de încărcat.
„Fotbal pentru prietenie 2018". Iată programul sportivilor noștri de astăzi

Jurnalistul Sputnik Moldova Dumitru Chitoroagă, care se află la Moscova alături de sportivii noștri, a relatat în cadrul unei intervenții telefonice despre activitățile pe care le vor avea astăzi Valentin Carp și Nicolae Sulă, în capitala Federației Ruse.

Programul acestora îl puteți afla ascultând fișierul audio atașat. Menționăm că selecția participanților a avut loc cu sprijinul Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Fotbal pentru Prietenie" (F4F) este un program social internațional pentru copii, realizat de compania „Gazprom" începând cu anul 2013, în cadrul programului global „Gazprom" pentru copii" și include o serie de activități educativ-sportive desfășurate în diverse țări ale lumii.

Fluxul de știri
0