Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump a sosit în Singapore, unde urmează să discute cu Kim Jong-un - Video

© AP Photo / Ahn Young-joonDonald Trump et Kim Jong-un
Donald Trump et Kim Jong-un - Sputnik Moldova
Abonare
Trump a sosit în Singapore, unde pe 12 iunie urmează să aibă o întrevedere cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un.

CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a ajuns la hotel Shangri La, unde va fi cazat pe perioada negocierilor cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, în Singapore, transmite publicația Straits Times.

Kim Jong-un - Sputnik Moldova
Trump: Liderul Coreei de Nord va fi „extrem de fericit și bogat dacă..."

Portalul a publicat și imagini în care surprinde momentul în care cortegiul lui Trump se deplasează spre hotel.

Avionul lui Trump a aterizat la baza militară Paya Lebar din Singapore.

La hotelul Shagri La au fost luate toate măsurile de securitate: au fost instalate puncte de control, zona este încercuită de agenți de pază și garduri de metal. În perioada sosirii și plecării președintelui, poliția blochează traficul din cartierele adiacente.

Prima întrevedere din istorie a liderilor SUA și Coreei de Nord este planificată pentru ziua de 12 iunie, la Singapore. Întâlnirea ar urma să aibă loc în hotelul Capella, de pe insula Sentos. În cadrul summitului nu va fi semnat niciun document, iar potrivit liderului american, întâlnirea bilaterală urmărește doar "lansarea unui proces".

Mai devreme, în Singapore a ajuns liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, care a avut o serie de întâlniri cu ministrul Afacerilor Externe și prim-ministru din Singapore.

Fluxul de știri
0