Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Produsele moldovenești, de o calitate mai bună și mai competitive

© SputnikSergiu HAREA
Sergiu HAREA - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai bune companii din Republica Moldova au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc 2018.
Produsele moldovenești devin mai calitative și mai competitive

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, a declarat pentru Sputnik Moldova că evenimentul din acest an a depășit așteptările organizatorilor, numărul celor prezenți fiind de peste 450 de persoane. Inițial, organizatorii au planificat să aibă în jur de 350 de invitați.

Sergiu Harea susține că "acest interes sporit din partea oamenilor de afaceri dovedește că Republica Moldova face pași importanți în dezvoltarea produselor autohtone de calitate. Numărul celor premiați a crescut semnificativ, o dovadă în plus că companiile moldovenești își doresc să respecte standardele de calitate."

Gala Businessului Moldovenesc este ceremonia la care sunt premiați învingătorii concursurilor "Marca Comercială a anului" și "Premiul pentru realizări în domeniul calității". Tot în cadrul Galei Businessului Moldovenesc este decernată Medalia de Aur a Expoziției Naționale "Fabricat în Moldova".

Mai multe detalii despre acest eveniment important puteți afla ascultând fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0