Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moment istoric: Kim Jong-un a sosit în Singapore pentru a se întâlni cu Trump

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaПраздничные мероприятия, посвященные 105-й годовщине со дня рождения Ким Ир Сена, в КНДР
Праздничные мероприятия, посвященные 105-й годовщине со дня рождения Ким Ир Сена, в КНДР - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a sosit în Singapore, unde ar urma să se întâlnească cu președintele SUA, Donald Trump.

CHIŞINĂU, 10 iun — Sputnik. Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a ajuns în Songapore, unde urmează să se întâlnească cu președintele SUA, Donald Trump.

Ministrul Afacerilor Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan, a anunțat că l-a întâmpinat pe Kim Jong-un la sosirea în țară.

"L-am salutat pe liderul Kim Jong-un, care a sosit în Singapore", a scris Balakrishnan pe contul său de Twitter.

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a sosit pe aeroportul Changi din Singapore cu un avion al companiei Air China. Cortegiul său a părăsit zona aeroportului, îndreptându-se spre hotelul St. Regis Singapore, unde va fi găzduită delegația Coreei de Nord în perioada întrevederii a lui Kim Jong-un cu Donald Trump.

Negocierile dintre președintele SUA, Donald Trump, și președintele Consiliului de Stat al Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar urma să aibă loc pe 12 iunie.

Fluxul de știri
0