Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Sadova pregătirile sunt pe ultima sută de metri: Iată ce îndemn face preşedintele Dodon

© Photo : Facebook / Igor DodonИгорь и Галина Додон
Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Mâine, la Sadova, va avea loc cea de-a V-a ediție a Festivalului Mierii şi Căpşunilor, care îi va bucura în acest an pe vizitatori cu numeroase surprize.

CHIŞINĂU, 9 iun — Sputnik. Dacă nu aţi decis deocamdată cum să vă petreceţi ziua de duminică, cea mai bună opţiune este, fără îndoială, să mergeţi la Festivalului Mierii şi Căpşunilor care se va desfăşura în acest an la Sadova, satul de baştină al preşedintelui ţării, Igor Dodon.

Organizat sub egida şefului statului, ediţia din acest an se va se va bucura de prezenţa unor cunoscuţi artişti din ţară şi de peste hotare, care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

În acest context, Igor Dodon a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care îi invită pe locuitorii ţării să vină mâne la festivalul de la Sadova.

„Invit toată lumea la cea de-a V-a ediție a Festivalului Mierii şi Căpşunilor, care va avea loc în această duminică (10 iunie) în satul meu natal Sadova", a scris Dodon.

Preşedintele a precizat că oaspeții vor avea parte de un adevărat paradis al căpşunilor cu degustarea diferitor soiuri de căpşuni, dulceţuri, lichioruri de căpșuni, dar și un fascinant spectacol muzical.

„Alături de interpreții din Moldova: Nelly Ciobanu, „AKORD", „THARMIS", „DoReDos" și alţii, la concert va participa și cunoscutul interpret rus, bunul meu prieten, Filip Kirkorov", a mai menţionat Igor Dodon.

Festivalul va începe la ora 11.00 şi se va încheia seara târziu cu un spectacol de artificii.

Fluxul de știri
0