Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Buzova a făcut-o din nou: Vezi cum a apărut la un eveniment monden

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaПевица Ольга Бузова
Певица Ольга Бузова - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova este întotdeauna o apariţie excentrică, astfel că ea nu s-a dezminţit nici la ceremonia de înmânare a premiilor MUZ-TV.

CHIŞINĂU, 9 iun — Sputnik. Controversata prezentatoare de televiziune şi interpretă, Olga Buzova, este câştigătoarea unuia dintre premiile oferite de MUZ-TV, la compartimentul muzică pe Internet.

Buziva a postat pe reţelel de socializare imagini de la eveniment, menţionând că este prima sa distincţie de acest gen.

Ea le-a mulţumit tuturor fanilor care au ales să-i asculte muzica. Buzova a spus că această alegere a făcut-o extrem de fericită.

Şi cum vedeta a obişnuit deja publicul cu ieşirile sale excentrică, ea a apărut şi la ceremonia de decernare a premiilor într-un mod cu totul inedit. Buzova şi-a făcut intrarea călare pe cal, într-o rochie cu o trenă enormă, semnată de designerul Bella Potemkina.

„Am intrat pe cal în showbizul rusesc", a scris Buzova la postările de pe Facebook şi Instagram.

Admiratorii său i-au lăudat şi rochia şi apariţia de mare efect. Totuşi, unii au scris că chiar şi dorinţa de a epatarea trebuie să aibă limite.

Fluxul de știri
0