Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Irakianul care a violat-o și ucis-o cu bestialitate pe Susana a fost reținut – Detalii

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Unul dintre suspecții care ar fi ucis cu cruzime o minoră care are origini moldovenești a fost reținut. Iată despre cine este vorba.

CHIȘINĂU, 8 iun — Sputnik. Tânărul irakian care este suspectat de violul și omorul tinerei care are origini moldovenești a fost arestat în Irak. Despre acest lucru a comunicat Guvernul german. Acesta anunță că tânărul irakian, suspectat că ar fi violat și ucis fiica unei moldovence, a fost arestat de forțele de ordine în Irak, scrie TV8. 

Ситуация на месте теракта в Берлине - Sputnik Moldova
Societate
Moldoveancă minoră, violată și ucisă în Germania de imigranți: Detalii șocante - Video

Ministerul de Interne german susține că Ali Bashar, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat în nordul Irakului, după ce pe numele lui Bashar a fost emis un mandat internațional de arest. Tânărul a fugit din Germania pe 2 iunie împreună cu familia și cei cinci frați ai săi. Poliția din Germania suspectează de crimă două persoane: un cetățean turc în vârstă de 35 de ani și un imigrant irakian de 20 de ani.

Bashar a intrat în vizorul poliției după ce un refugiat în vârstă de 13 ani a informat poliția că cetățeanul irakian ar fi violat-o și ucis-o pe Susana. Imigrantul din Irak ar mai fi fost implicat în alte crime și este suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani. Amintim că în data de 7 iunie o minoră cu origini moldovenești în vârstă de 14 ani a fost găsită fără suflare în apropierea orașului Wiesbaden, Germania.

Fluxul de știri
0