Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin s-a întâlnit la Beijing cu liderul Chinei

© REUTERS / Jason LeeПрезидент Китая Си Цзиньпин и президент России Владимир Путин на церемонии приветствия возле Большого зала народа в Пекине
Президент Китая Си Цзиньпин и президент России Владимир Путин на церемонии приветствия возле Большого зала народа в Пекине - Sputnik Moldova
Abonare
În discursul său, Vladimir Putin a menționat prietenia tradițională dintre popoarele Rusiei și Chinei.

CHIȘINĂU, 8 iunie — Sputnik. În cadrul întâlnirii cu președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat colaborarea stabilă care a atins în opinia sa, un nivel fără precedent.

Putin a sosit la Beijing în dimineața de vineri. În debutul întrevederii liderul statului rus l-a felicitat de Xi Jinping cu ocazia realegerii acestuia în funcția de înaltă răspundere de președinte al RPC.

Potrivit lui Putin, interacțiunea stabilă cu Beijingul rămâne a fi una dintre cele mai importante priorități ale Rusiei, atingând un nivel fără precedent.

Liderul de la Kremlin a atras atenția de asemenea asupra prieteniei tradiționale dintre popoarele celor două țări, a respectului reciproc, menționând că la ora actuală se dezvoltă activ interacțiunea în sfera economiei.

 

 

 

 

Fluxul de știri
0