Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Veaceslav Guțuțui

Abonare
Care sunt domeniile de care este responsabil Consiliul Concurenței și de ce Consiliul nu a intervenit în disputa privind produsele petroliere? Aceste subiecte au fost abordate de jurnalista Tatiana Cebotari în cadrul emisiunii ”Logica Puterii”.

Există monopol pe piața de publicitate, dar și în alte domenii? Care decizii ale Consiliului Concurenței au fost menținute în instanță? Ce direcții prioritare de activitate are CCM pentru anul 2018? Care facilități fiscale cad sub incidența de ajutoare de stat? Pe cât de conştienţi sunt agenţii economici din Moldova că protecţia concurenţei e una dintre condiţiile de bază într-o economie modernă? Care sunt cele mai grave probleme din domeniul dat şi cum pot fi acestea soluţionate? În ce măsură legislaţia este una favorabilă protecţiei concurenţei?

Răspunsurile la acestea, dar și la alte întrebări a încercat să le afle jurnalista Tatiana Cebotari în cadrul emisiunii "Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, de la Veaceslav Guțuțui, membru al Plenului Consiliul Concurenţei.

Fluxul de știri
0