Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Consiliului Concurenței, despre monopolul asupra pieței de publicitate din Moldova

Abonare
Există sau nu monopol pe piața de publicitate din Republica Moldova? Răspunsul la această întrebare a încercat să-l afle jurnalista Tatiana Cebotari de la membrul Plenului Consiliului Concurenței, Veaceslav Guțuțui.
Consiliului Concurenței, despre monopolul asupra pieței de publicitate din Moldova

După ce mai multe instituții media s-au arătat deranjate de faptul că în Republica Moldova ar exista monopol pe piața de publicitate, Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pentru a vedea dacă acest segment al pieții este monopolizat.

"A fost declanșată o investigație. Mai multe detalii nu pot să vă ofer căci este secretul investigație. Nu pot să vă spun când va fi finalizată această investigație, dar există o echipă care colectează informații, ulterior în baza raportului de investigații vom realiza audieri cu părțile implicate și decizia finală va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenței", a declarat membrul Plenului Consiliului Concurenței Veaceslav Guțuțui, în cadrul emisiunii " Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, moderată de Tatiana Cebotari.

Fluxul de știri
0