Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sputnik deschide la Chișinău FanZone pentru amatorii de fotbal

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaFanZone
FanZone - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 14 iunie – 15 iulie, în Sputnik FanZone, amatorii de fotbal vor putea urmări meciurile, să facă cunoștință cu antrenori, fotbaliști, comentatori cu renume în domeniul sportului, să participe la tombole, loterii cu tematică din fotbal.

CHIȘINĂU, 7 iun — Sputnik. În ajunul celui mai important eveniment fotbalistic al anului care se va desfășura în Rusia între 14 iunie și 15 iulie, Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova inaugurează la Chișinău o zonă specială — Sputnik FanZone — pentru suporterii și amatorii de fotbal. Iubitorii de fotbal vor putea urmări la Sputnik FanZone meciurile etapei de grup, jocurile play-off, semifinala, finala, iar în anumite zile vor putea face cunoștință cu antrenori renumiți, fotbaliști, comentatori și experți din domeniul sportului din Moldova, precum și să participe la tombole, loterii cu tematică din fotbal.

Sputnik FanZone-2018: meciuri, acțiuni și rezervarea meselor >>>

Sputnik FanZone - Sputnik Moldova
Sport
Sputnik FanZone-2018: meciuri, acțiuni și rezervarea meselor
Graficul acțiunilor Sputnik FanZone: 14 iunie (17:00); 16 iunie (15:30); 19 iunie (20:30); 23 iunie (20:30); 25 iunie (16:30); 1 iulie (16:30); 6 iulie (16:30); 10 iulie (20:30); 11 iulie(20:30); 14 iulie (16:30); 15 iulie (17:00). Doritorii de a vizita Sputnik FanZone pot afla distribuirea meselor și numerele de telefon la care pot fi rezervate locurile accesând pagina web a proiectului.

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile română și rusă, studio de radio și un centru de presă multimedia performant. Portalul de știri Sputnik Moldova deține poziția de lider în TOP 10 internet mass-media din țară*. Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică din circa 80 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză, 24 de ore din 24.

* Potrivit datelor metrica.md pe luna mai 2018.

Fluxul de știri
0