Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șocant: Un moldovean, dat în căutare în Rusia pentru că și-ar fi omorât concubina

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожарник на месте ЧП
Пожарник на месте ЧП - Sputnik Moldova
Abonare
Un caz șocant a avut loc recent în Rusia, unde un moldovean și-a omorât concubina după o ceartă iscată din cauza pasiunii bărbatului pentru jocurile de noroc.

CHIȘINĂU, 7 iun — Sputnik. Forțele de ordine din Federația Rusă l-au dat în căutare generală pe un moldovean de 38 de ani, care și-a omorât concubina. Potrivit forțelor de ordine, acesta și-ar fi omorât iubita, incendiind locuința acesteia, informează crimemoldova.md citând life.ru.

Potrivit sursei, femeia de 40 de ani, era originară din Republica Moldova. Ea gestiona o companie de construcții în Federația Rusă.

Aceasta locuia împreună cu iubitul său într-o suburbie a Moscovei.

Cei doi s-ar fi certat din cauza pasiunii bărbatului pentru jocurile de noroc. În urma conflictului, el ar fi dat foc casei iubitei sale, în timp ce aceasta se afla în interior.

Potrivit presei locale, incendiul a fostul unul de proporții, iar pompierii au reușit să recupereze cadavrul femeii doar după ce flăcările au fost stinse în totalitate.

În prezent, oamenii legii din Federația Rusă l-au anunțat în căutare generală. Totodată, medicii legiști urmează să stabilească dacă victima a fost omorâtă înainte ca locuința acesteia să i-a foc.

Fluxul de știri
0