Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum îți planifici vacanța, apelezi la o agenție de turism sau mergi pe cont propriu

© Photo : Facebook / Marius BercaMarius Berca
Marius Berca - Sputnik Moldova
Abonare
Te pregătești să pleci în vacanță, însă uneori alegerea devine dificilă. Pe lângă destinația propriu-zisă, cu siguranță te întrebi dacă să apelezi la o agenție sau să călătorești pe cont propriu.
Cum îți planifici vacanța, apelezi la o agenție de turism sau mergi pe cont propriu

Cum verificăm dacă putem sau nu să avem întredere într-o agenție de turism? Ce înseamnă o ofertă fierbinte? Care sunt cele mai căutate destinații din această vară? Există oferte ieftine? Răspuns la aceste și la alte întrebări ne-a oferit Marius Berca, managerul uneia dintre cele mai cunoscute și prospere agenții de tursim din România.

Marius Berca spune că "înainte de a merge la o agenție de turism ar fi bine să ne informăm despre calitatea serviciilor prestate de aceasta, să vedem licența ei. Odată ajunși la agenție, agenții de turism trebuie să ofere toate detaliile referitoare la prețuri sau condiții. Persoana care achiziționează un pachet turistic ar trebui să plătească tot la agenție și să prrimească confirmarea plății, să primească biletele, iar ulterior să nu mai achite nimic. În momentul în care plătim toate cheltuielile de vacanță trebuie să fim informați referitor la unele modificări ale traseului ce ar putea surveni pe parcurs", afirmă Marius Berca.

Care sunt destinațiile turistice cu cel mai bun raport preț-calitate, aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0